Annonse

To fortsatt savnet etter båtulykke


Arkivfoto: Pål Lomeland

Politiet har enda ikke hørt noe av de to mennene som sammen med en annen mann satt i en båt som skal ha kjørt på et skjær mellom Ternevik båthavn og Andøya i Vågsbygd natt til søndag.

– Vi ønsker at de melder seg. Det er greit å vite at de faktisk klarte å svømme til land, sa Sveinung Alsaker i politiet til NRK Sørlandet i går kveld.

Det var klokken 02:03 natt til søndag at politiet fikk melding om båtulykken der en person ble tatt hånd om. Det ble satt i gang en leteaksjon med søk både i vannet og på land for å lete etter de to mennene i 40-årene som mannen i båten mente hadde svømt i land etter ulykken.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer