Annonse

To døde etter knivstikking


Foto: Pål Lomeland

En kvinne og en ung gutt døde av skadene de ble påført som følge av knivstikkingen ved Wilds Minne skole på Lund i Kristiansand i ettermiddag.

Det var klokken 16:10 i ettermiddag at politiet fikk melding om hendelsen og de to personene ble sendt til sykehus med alvorlige skader, men ble i løpet av ettermiddagen og kvelden erklært døde.

Operasjonsentralen fikk, ifølge pressemeldingen, bekreftet at kvinnen omkom som følge av skadene klokken 17:46 og et drøyt kvarter senere fikk politiet melding om at gutten også døde.

– Vi jobber med å identifisere ofrene for så å kontakte pårørende. Parallelt pågår en stor politiaksjon hvor vi leter etter en eller flere gjerningspersoner. Vi ber publikum melde fra til oss på telefon 02800 dersom de har tips i saken, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Per Kristian Klausen, i pressemeldingen.

 

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer