Annonse

Kvinne knivstukket i Kristiansand


Foto: Alf Otto Fagermo

Politiet har pågrepet og siktet to menn som de mener skal stå bak knivstikkingen av en kvinne i romleiren under Vesterveibroa i Kristiansand i går kveld.

– Vi fikk melding inn klokken 22:11 og den gikk ut på at det pågikk slossing i det området, forteller operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane i Agder politidistrikt til KRS247.

De skal ha kommet raskt til stedet og som følge av situasjonen valgte politiet å pågripe to personer.

Kvinnen ble sendt til sykehus med ambulanse som skal ha kjørt fra stedet kl. 22:40. Tilstanden til kvinnen skal ifølge Kleivane være stabil.

– Det har blitt gjort tekniske og taktiske etterforskningstiltak og det vil også fortsette utover dagen, sier operasjonslederen som ikke ønsker å kommentere detaljer rundt hvordan åstedet så ut da politiet kom til stedet eller hva som skal være foranledningen til knivstikkingen.

Ifølge NTB skal de pågrepne være 18 år og både mennene og kvinnen skal være fra Romania. Det er foreløpig uklart om det finnes noe relasjon mellom disse.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer