KRS247.no

Henter værvarsel...

Tilbake i gult for én kamp

I anledning Starts 110 årsjubileum blir det et hyggelig gjensyn med flere gamle Start-helter i gult og svart mot dagens Start-lag.

Det er noen år siden Kristoffer Hæstad og Fredrik Strømstad lekte med motstanderne på Sør Arena, men 10. juni spiller de altså sammen igjen på et «Allstar»-lag mot dagens Start-lag.

Ifølge en pressemelding fra klubben er også andre store navn klare for å ikle seg den gule drakta, blant andre Bård Borgersen, Steinar Pedersen, Erik Mykland, Ole Martin Årst og Totto Dahlum. Det er Tore Løvland, André Vaaler og Ivar Kirkhus som står bak ideen kalt «Kampen for tilværelsen», som er kalt folkets dugnadsfest for IK Start.

Den starter først med kakefest for Karsten Johannessens 90-årsdag med synging av Startsanger akkompagnert av Kristiansand og Vågsbygd skolemusikk, før det etter hvert blir klart for «Tidenes Startkamp» med dagens helter mot da de nevnte tidligere heltene. Festen skal etter planen avsluttes med blant andre Bjøro Håland, Tini, Torstein Sødal, Gaasehud og Erlend Ropstad på scenen.