Annonse

Til legevakt etter båtbrann


Foto: Pål Lomeland

En person er brakt til legevakt etter brann i en båt på Justvik i Kristiansand.

– Eier var tilstede og skal ha fått brannskader på en arm da han forsøkte å slukke brannen, sier utrykningsleder Øyvind Erland i Kristiansandsregionen brann og redning til KRS247 sin reporter på stedet.

Ifølge operasjonsleder hos Agder politidistrikt, skal politiet ha fått melding om brannen like etter klokken halv tre i ettermiddag.

Båten, en eldre tresnekje ligger i opplag og er totalskadet i brannen.

– Brannen var nesten slukket av en privatperson da vi ankom. Vi overtok slukkingen og holder nå på med etterslukking. Brannen startet etter all sannsynlighet inne i kabinen, men hvorfor det har tatt fyr vil jeg ikke spekulere i på det nåværende tidspunkt, sier Erland.

 

 

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer