Annonse

Tekniske problemer for NSB


Arkivfoto: Pål Lomeland

Folk sliter med å bestille billetter til tog over hele landet. Årsaken skal være at både billettautomatene og billettkjøp i selskapets app er nede. Det skal heller ikke være mulig å bestille billetter på nettet.

– Alle salgskanaler er for øyeblikket nede. Vi får ikke solgt noen billetter, noe vi selvfølgelig er fryktelig lei oss for, sier pressevakt Håkon Myhre i NSB, til VG.

Myhre sier videre til avisen at folk må inntil videre gå ombord i togene for å kjøpe billett og at de ansatte har blitt bedt om å vise hensyn til at folk får kjøpt billett ombord uten tillegg i prisen.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer