Annonse

Synger for New Orleans


Frode Løvbrekke Aase og Silje Marie Halvorsen er to av nesten 90 studenter som synger for New Orleans. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Stormen Katrina herjet og ødela store deler av New Orleans for snart ti år siden. Fremdeles lider store deler av befolkningen som følge av orkanens ødeleggelser. Studentene ved Ansgarskolen gjør nå sitt for å hjelpe i områdene som er hardest rammet.

– Vi var i New Orleans i januar. Der fikk vi se at det stod bedre til i de hvite områdene av byen enn i de svarte områdene, forteller Silje Marie Halvorsen til KRS247.

Gospelkoret ved bibelskolen har lånt med seg sanger som synges i menighetene i New Orleans. Salem på Lund i Kristiansand skal fylles til randen av gospelsang.

– Veldig mange nordmenn får en liten sjokkopplevelse i møte med denne musikken, sier Frode Løvbrekke Aase.

– Fikk dere det i koret det også?

– Da vi ble introdusert for dette på skolen, fikk vi litt sjokk i starten. Etter hvert ble det bare gøy. Det tar ikke mer enn én sang før godfølelsen kommer.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer