Annonse

Symbolsk markering for Palestina


Foto: Alf Otto Fagermo

I ettermiddag mobiliserer Palestinakomiteens lokallag over hele landet til markering av at det er ett år siden Israel startet «Operation Protective Edge» og de tar i bruk både stand i byen, men også sosiale medier.

– Ja, vi ønsker at folk som også sitter på hytta eller andre plasser kan delta ved å markere sin motstand mot Israels blokade av Israel, sier Åsmund Mjåland fra Palestinakomiteen i Vest-Agder til KRS247 og håper på stor mobilisering blant folk i hele landet med tegninger og legofigurer både på sosiale medier som Instagram, men også at folk kommer til standen deres i sentrum og leverer de inn.

Markeringen blir en mindre utgave av den som blir arrangert i Oslo, men Mjåland tror likevel at den kan ha en effekt og utelukker ikke at det blir flere markeringer hvis det er nødvendig.

– Absolutt, vi får jo håpe at vi slipper å mobilisere til så mange markeringer som vi gjorde i fjor under krigen, men det kan bli flere arrangementer som kommer til å handle om Palestina og Gaza utover sensommeren og høsten, sier han.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer