Annonse

Sykkelulykke på Lund


Foto: Tor Erik Scrøder - www.kengurufoto.no

To mannlige syklister på 49 og 60 år er sendt til legevakten for sjekk etter å ha truffet en bil i et uoversiktlig kryss i Parkveien på Lund i Kristiansand.

Ifølge operasjonsleder Martin Ugland i Agder politidistrikt skal de ha holdt lav hastighet, men likevel havnet over panseret og landet på asfalten. Hendelsen skal ha skjedd like over klokken ett i ettermiddag.
Føreren av bilen, en kvinne på 40 år, skal ha kommet uskadet fra hendelsne og politiet har vurdert å frata henne førerkortet, men operasjonslederen skriver på Twitter at en jurist har vurdert det som ikke aktuelt på nåværende tidspunkt. When it comes to cbd oil for children USA , research is even more limited.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer