Annonse

Sykehuset får millionbeløp til vedlikehold


Fotograf: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Som et ledd i tiltakspakken for økt sysselsetting har regjeringen besluttet å gi 50 millioner kroner til Helse Sør-Øst. Det skal da gå til å møte situasjonen i Agderfylkene, heter det i en melding som ble presentert før dagens styremøte.

Klima- og miljøminister Tine Sundtoft, som er i Kristiansand, sier til Fædrelandsvennen at det er en tiltakspakke for helsebygg som regjeringen har lagt frem i Statsbudsjettet for arbeid, aktivitet og omstilling.

Den skal rettes mot områder med særlige utfordringer og Sørlandet er en av regionene som har fått merke oljeprisfallet. Midlene skal gå til økt aktivitet i byggebransjen, men sykehusene trenger midler til vedlikehold og regjeringen slår med denne bevilgningen to fluer i en smekk.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer