Annonse

Svak oppgang på Sørlandsbanen


Foto: Pål Lomeland

På NSB Regiontog på Sørlandsbanen mellom Oslo og Stavanger var det 0,3 prosent flere kunder i 2014, sammenlignet med året før. Totalt ble det registrert 857 000 passasjerer mellom Oslo og Stavanger på dagtogene i løpet av fjoråret.

På nattogene mellom Oslo og Stavanger var det 3,8 prosent færre kunder i 2014, det viser tall fra NSB. I følge en undersøkelse er kundene er mest tilfreds med kupekomfort, ombordpersonalet og informasjon på toget.

Dag Brekkan. Foto: Glenn Th. Faannessen

Dag Brekkan. Foto: Glenn Th. Faannessen

På den negative siden ønsket de reisende seg forbedring på togtype, punktlighet og informasjon ved avvik. Markedsansvarlig for Sørlandsbanen i NSB, Dag Brekkan, er likevel godt fornøyd med tallene fra fjoråret.

– Jeg har forståelse for at folk velger oss vekk når de må bytte mellom tog og buss, noe som har vært tilfellet noen ganger i år. Dette kombinert med flere dagers stillstand på Arendalsbanen og en lørdag uten trafikk på Sørlandsbanen i det hele tatt, er vi i NSB fornøyde med disse tallene, forteller Brekkan.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar