KRS247.no

Henter værvarsel...

Svak oppgang på Sørlandsbanen

På NSB Regiontog på Sørlandsbanen mellom Oslo og Stavanger var det 0,3 prosent flere kunder i 2014, sammenlignet med året før. Totalt ble det registrert 857 000 passasjerer mellom Oslo og Stavanger på dagtogene i løpet av fjoråret.

På nattogene mellom Oslo og Stavanger var det 3,8 prosent færre kunder i 2014, det viser tall fra NSB. I følge en undersøkelse er kundene er mest tilfreds med kupekomfort, ombordpersonalet og informasjon på toget.

Dag Brekkan. Foto: Glenn Th. Faannessen

Dag Brekkan. Foto: Glenn Th. Faannessen

På den negative siden ønsket de reisende seg forbedring på togtype, punktlighet og informasjon ved avvik. Markedsansvarlig for Sørlandsbanen i NSB, Dag Brekkan, er likevel godt fornøyd med tallene fra fjoråret.

– Jeg har forståelse for at folk velger oss vekk når de må bytte mellom tog og buss, noe som har vært tilfellet noen ganger i år. Dette kombinert med flere dagers stillstand på Arendalsbanen og en lørdag uten trafikk på Sørlandsbanen i det hele tatt, er vi i NSB fornøyde med disse tallene, forteller Brekkan.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/192964228″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]