Annonse

SV ser sitt snitt. Satser sørover


SVs nestleder, Oddny Miljeteig, og partiets ordførerkandidat i Kristiansand, Melissa Lesamana. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Sosialistisk Venstreparti ser muligheten til å gjøre et godt valg på Sørlandet, gjerne i de viktige kommunene og i fylkestinget. Nestleder i partiet, Oddny Miljeteig, gjester Kristiansand og Mandal denne uken for å ildne troppene til kamp om miljø-, kvinnesaks- og fordelingsstemmene.

– Det vi ser er at vi har en haug av ivrige og engasjerte mennesker som har lagt et godt grunnlag for kommunevalget. Det er bare gå løs på oppgaven der ute i kommunene nå, sier nestlederen til KRS247.

Hun mener kommunevalgkampen er mye viktigere enn det folk får inntrykk av fra mediene.

– Det er jo i kommunene folk lever sine liv. Der står kampen om velferden. Barnehager, eldreomsorg og skoler. Kommunevalgkamp er så viktig!

SVs ordførerkandidat i Kristiansand, Melissa Lesamana, tror hennes parti har stort spillerom i Kristiansand.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer