Annonse

Streik i KLM rammer flyavganger på Kjevik


KLMs Cityhopper. Foto: Wikipedia

De daglige flyavgangene til og fra Kjevik fra Air France KLM vil bli rammet fra og med i morgen på grunn av streik.

Ifølge NRK skal det dreie seg om en streik i selskapene Air France KLM og Air France KLM Cargo, som har 15 ansatte i Norge. KLM er det største flyselskapet som trafikkerer til og fra Kjevik og de har 31 daglige avganger i Norge.

Ifølge fagforeningen Junit kommer streiken til å få konsekvenser for den daglige driften.

– Uheldigvis kommer denne konflikten til gå utover passasjerer og fraktkunder, sier faglig leder Phoebe Hudson-Davies i Junit til NRK.

Årsaken til streiken er brudd i forhandlinger om å revidere tariffavtalen mellom Air France KLM og Junit.

– Vi beklager denne situasjonen, og vi vil gjøre vårt ytterste for å begrense virkningene for passasjerer, handelspartnere og våre bedriftskunder, sier Yoram Franzen til NRK. Han representerer arbeidsgiversiden som Air France KLMs sjef i Norge.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer