Annonse

– Stort rom for et parti som SV!


Foto: Glenn Th. Faannessen

Førstekandidat for Kristiansand SV, Melissa Lesamana, nikket og smilte en hel del da hun hørte politisk redaktør i Fædrelandsvennen analysere SV og partiets fremtid lokalt på Sørlandet.

– Jeg deler hans analyse til det fulle. At Mette Gundersen og AP har lagt seg inn mot sentrum for å tekkes KrF er jeg enig i.

Lesamana er enig i at Miljøpartiet de Grønne blir en seriøs utfordrer på en av SVs hjertesaker; miljø. Hun tror likevel at partiet skal bite godt fra seg med fokus på miljøsaker.

– De Grønnes største problem er at de ikke har en helhetlig politikk. Man er prisgitt førstekandidaten når det gjelder annen politikk. Der har vi i SV en kjempestort potensiale, fastslår førstekandidaten.

Fylkeslistens topp

Hun har klokketro på mannen som topper partiets liste i Vest-Agder. Morten Ekeland ble nasjonalt kjent i kamptolk-saken, hvor han var klar og tydelig i sitt ståsted.

– Morten Ekeland velger sine kamper, og kjører de hardt. Til han vinner! Én mann alene har kjempet mot en urettferdig politikk, og snudde vedtaket, forteller Lesamana.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar