Annonse

StormGeo: – Sørpeføret kommer


Foto: Pål Lomeland

Etter et lite opphold på torsdag, skal det komme flere lavtrykk til helgen. Disse bringer med seg nedbør, men ikke spesielt lave temperaturer.

– Det vil nok bli nullføre og derfor ganske vått. Man skal ikke se bort fra at det vil regne litt i helgen, sier vakthavende meteorolog ved StormGeo, Roar Inge Hansen.

Snøværet som har vært i dag, tirsdag, skal fortsette utover kvelden og onsdagen. Været skal bli lettere utover onsdagen, og skal fortsette å lette utover torsdagen.

– Men så kommer det nye lavtrykk inn fra vest sent på fredag, og vi får mer nedbør igjen. Snø natt til lørdag, før det går over til mer regn.

– Sørpete tilstander er fasit for søndagen og utover?

– Ja. Det kan bli temmelig vått i helgen. Det blir en mellomting mellom vinter og høst/vår.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar