Annonse

Store trafikkproblemer til og fra Kristiansand


Google Trafikk sin status klokken 17.05 den 8. mars. Rødt betyr sakte trafikk på den aktuelle strekningen.

Hjemkjøringen tok mye lenger tid enn først antatt for de fleste som skulle kjøre på E18 og E39 inn og ut av Kristiansand i ettermiddag. Hovedårsak: Glatt føre og vogntog.

– Det er værst (sic) på E 39 fra Søgne mot byen. 200 meter på 2 timer. Fullstendig stopp, forteller en lytter til Radio Sør på SMS i 16-tiden.

Drew Hill fulgte opp med dette bildet noen minutter senere.


Ved 17-tiden forteller Kjetil Iglebæk i Statens vegvesen til Fædrelandsvennen at de kontrollerer og stopper lastebiler én og én i bunnen av Farvannsbakken ved Brennåsen.

– Brøytebilene blir hindret av køene, sier Iglebæk til avisen.

Ved 15.30-tiden fikk også brøytebiler noen problemer ved Timenes. En av brøytebilene hadde en mekanisk feil på drivverket og det ble lagt på kjettinger, noe som er uvanlig. Det skapte noen trafikale utfordringer som følge av at brøytebilene sperret veien.

AKT har også varslet at det har vært problemer med sanntidsløsningen på flere av bussene som følge av store forsinkelser til og fra sentrum. Dette har også sanntidssystemet vist på vår trafikkportal, der flere busser ikke vises på oversikten eller at flere busser er markert med Kø og dermed en avgangstid som er veldig forsinket i forhold til oppsatt rute.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer