Annonse

Stor pågang hos Dyreparken


Foto: Pål Lomeland

I hele formiddag har det vært saktegående kø på E18 forbi Dyreparken. Fint vær gjør at mange vil besøke attraksjonene i parken i dag. Og det skal være helt fullt på parkeringsplassene nærmest inngangen.

– Ja, det er helt fullt på de nærmeste parkeringsplassene, men vi har til sammen sju arealer som kan brukes til parkering. Det sier kommersiell sjef i Dyreparken, Morten Skraastad til KRS247 og viser til at de blant annet har to grusplasser ved Ikea som også kan brukes.

Han tror ikke det ligger an til rekord, men de siste tallene klokken 12 viste at over 11 000 besøkende hadde kommet seg inn portene til parken.

– Det ser ut til å bli en veldig god dag. Det pleier å komme besøkende i bølger og den bølga som kom tidlig i dag, var større enn den pleier å være, sier Skraastad som også tror været spiller en stor rolle i dagens pågang.

– Jeg tror mange så an værmeldingen og ventet til i dag med å komme hit, sier Morten Skraastad.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer