Annonse

Slåsskamp og trusler i Sørlandsparken


Arkivfoto: Pål Lomeland

Etter en kollisjon startet to personer litt av en krangel som varte fra Sørlandsparken til Timenes. Politiet måtte gripe inn for å roe gemyttene, etter slag og trusler.

Ifølge operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt skal konfrontasjonen ha startet med en kollisjon i Sørlandsparken rundt 12:40, hvor den ene føreren truer den andre som da stikker av. Disse møtes igjen i rundkjøringen ved Timenes et kvarter senere.

Der skal begge førerene ha gått ut av bilene sine og fortsatt med trusler og dyttet hverandre.

– En tar hånda i baklomma og truer med å drepe. Da slår den andre 2-3 slag og stikker av, skriver Klausen på Twitter.

Det skal da ha oppstått en ny kollisjon, som politiet da griper inn i og får kontroll på førerne. Politiet har valgt å ikke gi noen reaksjon på dette annet enn å be de anmelde hverandre dersom det er behov for det.

Les politiets tweets her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer