Annonse

Stor kø i Kristiansand


Køen var fortsatt stor i Kristiansand ved 17-tiden. | Grafikk: livetraffic.tomtom.com

Det er ikke meldt om ulykker eller andre uhell som skal forårsake den store kødannelsen i Kristiansand, i følge politiet. Det er heller ingen god forklaring for den økte trafikken.

Det første meldingene om stor kø på E18 og E39 i østgående retning begynte like etter klokken 16 i ettermiddag. Det er fremdeles tett trafikk en time senere, og køen forplantet seg videre inn på Lund.

Tidligere i dag hang også et trafikklys seg opp i krysset Vestre Strandgate og Tollbodgata, og signaliserte rødt lys i alle retninger. Dette medførte i følge Agder Politidistrikt på Twitter «noe kaos».
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer