KRS247.no

Henter værvarsel...

Stengt grunnet streik

Siden i går kveld har Radisson Blu Caledonien holdt stengt. 43 ansatte ved hotellet er tatt ut i streik, og gjestene ved hotellet blir booket inn på andre hoteller i byen som har ledig kapasitet.

– Vi rammes hardt av streiken og ser oss nødt til å stenge hotellet. Det vi er mest opptatt av akkurat nå er å hjelpe gjestene våre så godt det går og samtidig overholde de reglene som gjelder i en streikesituasjon, forteller hotelldirektør Frode Jansson.

Han understreker at streiken er fullt lovlig, og at den ikke rammer forholdet mellom ledelsen og ansatte.

– Streiken er fullt lovlig og det er våre kolleger som er tatt ut i streik og de skal fortsette å være våre kolleger etter streiken. Så her er det god stemning blant oss og blant de ansatte, sier Jansson.

Det var NRK Sørlandet som først meldte om streiken.

https://twitter.com/nrksorlandet/status/730361779793047552

De ansatte som ikke er organisert blir permittert. Hotelldirektøren vil ikke si så mye om hvor hardt hotellet rammes økonomisk av streiken.

– Det er for tidlig å si, og vi kan nok ikke spekulere i det heller. Det vi er opptatt av er å hjelpe gjestene våre på best mulig måte.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/263576310″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]