KRS247.no

Henter værvarsel...

Stengt grunnet streik

Siden i går kveld har Radisson Blu Caledonien holdt stengt. 43 ansatte ved hotellet er tatt ut i streik, og gjestene ved hotellet blir booket inn på andre hoteller i byen som har ledig kapasitet.

– Vi rammes hardt av streiken og ser oss nødt til å stenge hotellet. Det vi er mest opptatt av akkurat nå er å hjelpe gjestene våre så godt det går og samtidig overholde de reglene som gjelder i en streikesituasjon, forteller hotelldirektør Frode Jansson.

Han understreker at streiken er fullt lovlig, og at den ikke rammer forholdet mellom ledelsen og ansatte.

– Streiken er fullt lovlig og det er våre kolleger som er tatt ut i streik og de skal fortsette å være våre kolleger etter streiken. Så her er det god stemning blant oss og blant de ansatte, sier Jansson.

Det var NRK Sørlandet som først meldte om streiken.

De ansatte som ikke er organisert blir permittert. Hotelldirektøren vil ikke si så mye om hvor hardt hotellet rammes økonomisk av streiken.

– Det er for tidlig å si, og vi kan nok ikke spekulere i det heller. Det vi er opptatt av er å hjelpe gjestene våre på best mulig måte.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/263576310″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]