Annonse

Statsadvokaten beordrer gjenopptakelse


Foto: Pål Lomeland

Dødsfallet til Ragnhild Sandvold vil nå bli etterforsket på nytt. Det er klart etter at statsadvokaten i Agder, Carl Henning Leknesund, har beordret nye etterforskningsskritt.

Advokaten ønsker ikke å gå i detaljer om hva som skal undersøkes, men sier til TV 2 at det dreier seg om nye analyser av tidligere tekniske funn. Det kan tyde på at DNA-funnet på tauet Ragnhild Sandvold hadde rundt håndleddet kan bli testet på nytt.

Raymond Ingerseth-Sandvold er lettet og lykkelig over at saken vil bli gjenopptatt.

– Det er som å vinne i lotto. Dette bekrefter det jeg har kjempet for i alle år, nemlig at det er flere som tror min mor ikke tok sitt eget liv. Jeg ønsker å renvaske navnet hennes. Det er det viktigste for min del, sier han til TV 2 og håper nå at politiet kommer videre i saken og får løst drapsgåten.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer