KRS247.no

Henter værvarsel...

Starter festival i Vennesla

Konsertarrangøren Imperiet med base i Kristiansand skal arrangere festival på Hunsøya i Vennesla til sommeren. Målet er å samle 4000 mennesker til «Hunsfest».

– Så vidt jeg vet blir dette den første musikkfestivalen i Vennesla, sier Jørgen Skauge til Radio Sør.

Festivalen avvikles fredag 19. juni og arrangøren lover én regional og tre nasjonale artister. Første artistslipp blir førstkommende fredag.

– Jeg og flere andre var her oppe på Sørveiv-arrangementet, og da ble vi så forelsket i plassen at vi bestemte oss for en konsertserie innendørs. Nå har det ballet på seg, og endt i en festival med plass til rundt 4.000 gjester, sier Skauge til lokalradioen.

Imperiet er konsertarrangør i Kristiansand og omegn som blant annet har arrangert konsertserier på Kick Scene, Generalen, Ravnedalen, Søgne Gamle Prestegård og Pir6. I følge Vennesla Tidende er festivalsjefens plan å gjøre «Hunsfest» til en årviss tradisjon i Vennesla.

– Vi har planer om å gjøre dette til en årlig hendelse, og tiden vil vise om vi må innskrenke eller utvide omfanget.

Hør intervjuet her, der Skauge snakker om sine tanker rundt plassen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/191613282″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]