Annonse

Starter festival i Vennesla


Jørgen Skauge Foto: Helge Martin Markussen

Konsertarrangøren Imperiet med base i Kristiansand skal arrangere festival på Hunsøya i Vennesla til sommeren. Målet er å samle 4000 mennesker til «Hunsfest».

– Så vidt jeg vet blir dette den første musikkfestivalen i Vennesla, sier Jørgen Skauge til Radio Sør.

Festivalen avvikles fredag 19. juni og arrangøren lover én regional og tre nasjonale artister. Første artistslipp blir førstkommende fredag.

– Jeg og flere andre var her oppe på Sørveiv-arrangementet, og da ble vi så forelsket i plassen at vi bestemte oss for en konsertserie innendørs. Nå har det ballet på seg, og endt i en festival med plass til rundt 4.000 gjester, sier Skauge til lokalradioen.

Imperiet er konsertarrangør i Kristiansand og omegn som blant annet har arrangert konsertserier på Kick Scene, Generalen, Ravnedalen, Søgne Gamle Prestegård og Pir6. I følge Vennesla Tidende er festivalsjefens plan å gjøre «Hunsfest» til en årviss tradisjon i Vennesla.

– Vi har planer om å gjøre dette til en årlig hendelse, og tiden vil vise om vi må innskrenke eller utvide omfanget.

Hør intervjuet her, der Skauge snakker om sine tanker rundt plassen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar