Annonse

Spis en is, hjelp en tiger


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.no

Til årets sommersesong blir det mulig å gjøre en god gjerning samtidig som du kjøler deg ned i varmen. Hennig-Olsen Is lanserer i disse dager en is hvor deler av prisen går til et godt formål.

Det er snakk om premieren på en is kalt «Tiger», hvor én krone går til bevaringsfondet ALTA, som har som formål å ta vare på den utrydningstruede sibirske tigeren.

– Kristiansand Dyrepark anbefalte oss å støtte ALTA og med lanseringen av «Tiger» vil Hennig-Olsen Is være med på å opprettholde de positive resultatene, blant annet ved å bidra til økt bevissthet rundt viktigheten av en levedyktig og sunn tigerbestand, sier administrerende direktør Paal Hennig-Olsen i en pressemelding.

Bevaringsfondet har ført til at det i dag er cirka 520 sibirske tigre i naturen. For drøye 70 år siden var antallet rundt 20 til 30.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer