Annonse

Spillemidler for Sparebanken Sør Arena?


Fotograf: Tor Erik Schrøder - www.kengururfoto.com

Kristiansand kommune skal søke Kulturdepartementet om 4,5 millioner kroner i spillemidler. Kommunen kan gjøre dette når de eier anlegget, og banen også karakteriseres som breddeidrettsbane.

– Det åpnet seg en mulighet etter at det ble lagt kunstgress på banen og den ble åpnet for breddefotball. Vi spurte departementet om vi da kunne søke midler, og fikk som svar at vi kunne det, forteller idrettsjef i kommunen, Terje Abrahamsen, til KRS247.

– Er det et breddeanlegg, da?

– Det er åpnet også som breddeanlegg. Da det ble bygd var det et eliteserieanlegg og er det fortsatt, men nå foregår det breddefotball på den banen akkurat som alle andre anlegg i Kristiansand, sier Abrahamsen.

Kommunen har ikke søkt enn så lenge, men har tre søknader under arbeid. En for kunstgressdekket, en for garderobene og en for undervarme på matta. Idrettsjefen har god tro på at kommunens tre søknader blir innvilget.

– I og med at departementet signaliserte veldig fort at vi kunne søke etter vår henvendelse, så har vi veldig troa på at vi kan få spillemidler. Det er ikke sikkert vi får innvilget våre søknader, men vi søker i alle fall, sier Abrahamsen.

Hør intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer