Annonse

Spesialenheten koblet inn etter ulykke


Foto: Tor Erik Scrøder - www.kengurufoto.no

Spesialenheten for politisaker er koblet inn etter at en politijakt i Songdalen mandag kveld endte med at en bil kjørte av veien og deretter ble påkjørt av en politibil.

Politiet forsøkte å stanse en bil ved en avkjøring på E39, men bilføreren ville ikke stoppe.

Etter en forfølgelse kjører bilen ut av veien ved Stupstad på fylkesvei 454. Politibilen klarte ikke å stanse og kjørte inn i denne.

Det var tre personer i bilen. To av dem er skadd, en av dem alvorlig, melder politiet på Twitter. I følge akuttmottaket ved Sørlandet Sykehus er tilstanden hans stabil

En person som stakk fra stedet etter ulykken ble i følge Fedrelandsvennen sporet opp av hund og pågrepet. Han er også fraktet til sykehus med lettere skader i følge akuttmottaket.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar