KRS247.no

Henter værvarsel...

Spente finalister

Kvadraturforeningen, Næringsforeningen i Kristiansandsregionen og Gullsmed Berglihn er de tre finalistene i kåringen av årets markedsfører i Vest-Agder. Vinneren kåres torsdag, og skal være den aktøren som har fremhevet seg og vist engasjement på markedsføringens område.

-Vi har jobbet mye med synlighet og markedsføring generelt, så det er veldig gøy å bli nominert. Det sier Anita Dietrichson, administrerende direktør i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.

Markedsføringsforeningen i Kristiansand har delt ut prisen «Årets markedsfører» siden 1977. Det er også litt spesielt for Dietrichson å selv være finalist.

-Jeg startet min karriere som leder av Markedsføringsforeningen, og var med på å dele ut prisen for omtrent 30 år siden. Det er jo veldig pussig, nå er på en måte ringen sluttet, sier Dietrichson.

Kvadraturforeningen har i løpet av de siste årene vært nominert tre ganger, og to ganger har de kommet til finalen. Nå håper daglig leder, Harald Andersen, at de kan stikke av med seieren.

-Vi har vært nominert før, men vi har aldri vunnet. Nå håper vi sterkt at det finnes en mulighet for å vinne på torsdag, sier Haraldsen.

I følge juryen skal Gullsmed Berglihn ha tatt modige grep med hensyn til valg av markedsstrategi og markedsføring for å nå nye målgrupper. Næringsforeningen i Kristiansandsregionen har de siste årene blitt en mer og mer synlig aktør i næringslivet og den offentlige debatten, og Kvadraturforeningen har klart å skape levedyktige og tydelige konsepter som trekker store mengder mennesker til sentrum. Dette er noen av begrunnelsene bak årets nominasjoner.

Torsdag blir det klart hvem som vinner, men begge finalistene vi hadde besøk av i studio har troen på seier.

-Jeg er et konkurransemenneske, og blir veldig skuffet hvis vi ikke vinner, sier Dietrichson.

-Vi skal vinne denne gangen, sier Haraldsen.

Her kan du høre hele intervjuet: [soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/234934987″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]