Annonse

Sparebanken Sør med høyere overskudd


Foto: www.sor.no

Sparebanken hadde i første halvår et overskudd på 500 millioner kroner, noe som er 40 millioner mer enn samme periode i fjor. Administrerende direktør Geir Bergskaug hos Sparebanken Sør synes resultatet er godt, og peker på flere faktorer.

– Banken kan fremvise vekst innenfor både person- og bedriftsmarkedet, og underliggende resultat utvikler seg positivt, sier Bergskaug i en pressemelding.

Bankens driftskostnader var lavere enn samme periode i fjor. Tapene på utlån var også lave. Dette har i følge banken bidratt til det positive resultatet.

– Bankens strategi frem mot 2020 er vedtatt i styret i 2. kvartal og bekrefter retning og ambisjon. Banken skal videreføre kostnadseffektiv drift, langsiktig verdiskaping og har en målsetting om å være en sterk regionbank for landsdelen, sier Bergskaug i meldingen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer