KRS247.no

Henter værvarsel...

– Sørlendinger! Vi vi ha dere!

Castinggjengen til Norske Talenter er på plass i Kristiansand for å sørge for at Sørlandet også er representert når seersuksessen gjentas etter sommeren.

– Vi er her i Kristiansand på talentjakt. Snakker med folk i gatene, og sprer det glade budskap, forteller Marie Skjerve Carlsen i casting og regi.

Marie Skjerve Carlsen og deltakeransvarlig Christoffer De Lange er på reise, og gjester Sørlandet i disse dager. De er begge del av castingteamet til den neste sesongen av Norske Talenter. Fordi Sørlandet var med å prege fjorårets utgave, ønsker de nå å få flere sørlendinger på audtition.

Dyktige sørlendinger

Sørlandet var med å prege fjorårets sesong av talentprogrammet, med både semifinalister og Cato Eikeland aka. C the Me i finalen. Folket i castinggjengen håper derfor at sørlendingene nå får «fingeren ud av raua» og melder seg på programmet. Man skal ikke være bekymret for å vise frem sitt talent.

– Intet talent for stort, intet for lite, skyter Christoffer inn.

Hør hele intervjuet her. Påmelding skjer her, og fristen er 15. mars. Prosessen videre kan du høre mer om i intervjuet.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/191777410″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]