Annonse

– Sørlendinger! Vi vi ha dere!


Foto: Glenn Th. Faannessen

Castinggjengen til Norske Talenter er på plass i Kristiansand for å sørge for at Sørlandet også er representert når seersuksessen gjentas etter sommeren.

– Vi er her i Kristiansand på talentjakt. Snakker med folk i gatene, og sprer det glade budskap, forteller Marie Skjerve Carlsen i casting og regi.

Marie Skjerve Carlsen og deltakeransvarlig Christoffer De Lange er på reise, og gjester Sørlandet i disse dager. De er begge del av castingteamet til den neste sesongen av Norske Talenter. Fordi Sørlandet var med å prege fjorårets utgave, ønsker de nå å få flere sørlendinger på audtition.

Dyktige sørlendinger

Sørlandet var med å prege fjorårets sesong av talentprogrammet, med både semifinalister og Cato Eikeland aka. C the Me i finalen. Folket i castinggjengen håper derfor at sørlendingene nå får «fingeren ud av raua» og melder seg på programmet. Man skal ikke være bekymret for å vise frem sitt talent.

– Intet talent for stort, intet for lite, skyter Christoffer inn.

Hør hele intervjuet her. Påmelding skjer her, og fristen er 15. mars. Prosessen videre kan du høre mer om i intervjuet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar