Annonse

Sørlending siktet for drap på Paul Simmons


Foto: Kulturmeglerne

En 32 år gammel mann fra Sørlandet og en 34 år gammel mann fra Vestlandet er pågrepet og siktet for å ha drept den 25 år gamle musikeren Paul Simmons.

Ifølge en teori politiet jobber utifra skal musikeren ha blitt dopet ned av de to på et hotellrom i Oslo i forbindelse med et svindelforsøk den 7. februar. 25-åringen ble sendt til sykehus og lå i respirator i to døgn før legene slo av maskinen og lot ham sovne inn.

Begge gjerningspersonene har lange rulleblad, hvor sørlendingen er dømt 14 ganger for bedrageri og tyveri siden 2000. Han skal blant annet ha vært på et hotell i Hemsedal sammen med en kamerat og de skal iløpet av 24 timer ha spist, drukket og levd i luksus for 41.417 kroner, men ikke betalt for dette.

Ifølge VG ble 32-åringen og 34-åringen dømt sammen i Oslo tingrett etter å ha lånt fotoutstyr til en verdi av rundt 300 000 kroner, som de skal ha lagt ut for salg på nettet. Nå er begge varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. De nekter begge straffskyld.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer