KRS247.no

Henter værvarsel...

Sørlandssenteret får kritikk for SMS

Kristiansand kommune mener Sørlandssenteret reklamerer for gratis alkohol i forbindelse med «Sommer på senteret» på lørdag.

I SMS-en som ble sendt ut til medlemmer av kundeklubben på onsdag står det at de deler ut 2 gratis drikkebonger til 400 medlemmer til et arrangement som har 18 års aldersgrense.

– Vi opplever at bruken av ordet drikkebonger, som er et godt innarbeidet begrep i norsk språk, kan få folk til å tenke på alkohol, sier fagansvarlig for bevilling, Kim Henrik Gronert, til NRK Sørlandet.

Han forteller videre at flere av hans kolleger også har fått meldingen og lurt på hva Gronert hadde tenkt til å gjøre med situasjonen.

– Da tenker jeg at det betyr at de oppfatter at det var et tilbud om å få gratis alkohol mot at du meldte deg tidlig, sier den fagansvarlige.

Senterleder Ruben Storevold mener at meldingen som ble sendt ut har blitt oppfattet feil og at det skal ha dreid seg om å få gratis mineralvann eller kaffe om en kom på senteret.

– Tanken var at kundeklubben skulle få noe gratis av oss. Både konsertopplevelse og i tillegg gratis mineralvann eller kaffe, sier Storevold som benekter at drikkebongene kunne byttes inn i gratis alkohol.

Han beklager også misforståelsen som har oppnådd og kommer til å sende ut en SMS der misforståelsen blir rettet opp i.

Kommunen varsler reaksjoner, men hvilke er foreløpig ikke klart.