Annonse

Sørlandsbanen åpen igjen


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Sørlandsbanen var midlertidig stengt mellom Kristiansand og Vennesla fordi det er et tre som sperrer sporet i nærheten av gamle Langemyr stasjon.

– Det var et tre som falt over sporet i forbindelse med skogrydding, sier opplyser pressevakt Linda-Theres Trondsen i Bane Nor til Fædrelandsvennen.

Trondsen opplyste overfor avisen kl. 14:00 at de hadde sendt ut mannskaper og at det foreløpig var uklart hvor lenge det ville være stengt.

NSB kunne melde 14:41 at sporet var ryddet og at Sørlandsbanen kunne åpne igjen, men at det kan oppstå noen forsinkelser som følge av hendelsen.

«Vennesla-Kristiansand: Åpnet for togtrafikk.

Vennesla-Kristiansand: Åpnet for togtrafikk. Togene kjører men det kan fortsatt oppstå forsinkelser og innstillinger inntil vi er i normal drift.»
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer