Annonse

Sørlandsbanen kan snart åpne igjen


Arkivfoto: Tor Erik Schrøder - www.kengururfoto.com

Sørlandsbanen har vært stengt mellom Kristiansand og Audnedal i ettermiddag grunnet brann langs jernbanelinjene fra Gjervoldstad gård og nordvestover inn i Marnardal kommune. Brannvesenet forteller at banen skal kunne åpnes for trafikk igjen etter 18:00.

– Det som vi har fått bekreftet er at det er sju forskjellige posisjoner som vi har vært inne og slått ned brannene på nå. Og vi jobber med etterslukking på de plassene der det har brent mest. Men har kontroll på de plassene som vi har fått bekreftet, sier brannsjef i Kristiansand brann og redning (KBR), Jan Røilid, til KRS247 ved 16:45-tiden.

Han tror ikke brannen er påsatt.

– Sannsynligheten er at dette har noe med jernbanen å gjøre i og med at alle startet langs jernbanen, sier Røilid.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer