Annonse

Sørlandsbanen delvis åpen igjen


Foto: Pål Lomeland

Jernbarneverket har nå åpnet Sørlandsbanen til Neslandsvatn i Telemark. Derfra går det busspendel videre til Oslo. Markedsansvarlig for Sørlandsbanen i NSB, Dag Brekkan, tror togene kan kjøre som normalt fra i morgen tidlig.

– 16-toget til Oslo kjørte til Neslandsvatn. Derfra går det buss videre østover. I praksis går det nå tog mellom Neslandsvatn og Stavanger i begge retninger, sier Brekkan til KRS247.

Nattogene opplever også endringer som følge av uværet som førte til ras på strekningen mot Oslo.

– Nattogene til og fra Oslo blir innstilt. Da kjører vi buss mellom Kristiansand og Oslo, mens mellom Kristiansand og Stavanger kjører vi nattogene med sittevogner. Altså uten sovevogner, sier Brekkan.

Hør intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer