KRS247.no

Henter værvarsel...

Sørlandets syngende stupedame

I kveld skal Byremodama Hanne Leland teste ut klangflater og akustikk inne i Aquarama. Fra et stupebrett. Hun er ikke redd for å prøve ting.

Hun har vært listet hos Radio Sør i noen uker allerede, med en dansbar remiks av en rolig låt. Det var den første låta hennes hun fikk remikset. I kveld skal det synges fra et stupebrett. I tillegg har hun samarbeidet med håndballprofilen Anja Hammerseng-Edin om en låt om homofili, og det fikk Hanne til å engasjere seg i de homofiles sak.

– Det begynte da jeg møtte Anja. Hun fortalte historier om ting hun har opplevd. Hun leste en tekst som jeg synes var veldig sterk. Jeg skrev da et refreng til den, og vi har fått veldig mange tilbakemeldinger på den, forteller Hanne Leland til KRS247.

Hun sammenligner ikke situasjonen til homofile i Afghanistan med situasjonen til homofile i Norge, men mener det fortsatt er ting å jobbe med når det kommer til aksept og toleranse.

Hør hele intervjuet hvor Hanne snakker om alt som er nevnt i artikkelen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/234959168″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]