Annonse

Sørlandets syngende stupedame


Foto: Tom Sørheim

I kveld skal Byremodama Hanne Leland teste ut klangflater og akustikk inne i Aquarama. Fra et stupebrett. Hun er ikke redd for å prøve ting.

Hun har vært listet hos Radio Sør i noen uker allerede, med en dansbar remiks av en rolig låt. Det var den første låta hennes hun fikk remikset. I kveld skal det synges fra et stupebrett. I tillegg har hun samarbeidet med håndballprofilen Anja Hammerseng-Edin om en låt om homofili, og det fikk Hanne til å engasjere seg i de homofiles sak.

– Det begynte da jeg møtte Anja. Hun fortalte historier om ting hun har opplevd. Hun leste en tekst som jeg synes var veldig sterk. Jeg skrev da et refreng til den, og vi har fått veldig mange tilbakemeldinger på den, forteller Hanne Leland til KRS247.

Hun sammenligner ikke situasjonen til homofile i Afghanistan med situasjonen til homofile i Norge, men mener det fortsatt er ting å jobbe med når det kommer til aksept og toleranse.

Hør hele intervjuet hvor Hanne snakker om alt som er nevnt i artikkelen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer