Annonse

– Sørlandet lytter til Arbeiderpartiet


Jonas Gahr Støre. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Aps statsministerkandidat Jonas Gahr Støre tror hans parti kan bli det største i Vest-Agder. Han opplever at partiet hans blir lyttet til i regionen.

– Det skyldes at vi treffer med vårt budskap om det folk har opplevd de siste årene. Vi er Kristiansands største parti og jeg tror vi kan bli største parti i Vest-Agder. Vi har flotte representanter som kan tale hele spekteret av saker, sier Støre til KRS247.

Som det største partiet i Norge har også partiet flest kristne velgere, men det skal ikke bety så mye for deg før valget, mener partilederen.

– Når det kommer til valget skal du være trygg på partiet, hvilke verdier de står for og hvilke løsninger de har, sier statsministerkandidaten.

Sørlendinger er veldig opptatt av det Arbeiderpartiet er opptatt av, mener han. Det kommende valget blir et vannskille i norsk politikk.

– Det handler om et krafttak for arbeid. Vi har hatt en eksplosiv økning i antallet unge uføre. Dette må vi snu.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer