KRS247.no

Henter værvarsel...

– Sørlandet lytter til Arbeiderpartiet

Aps statsministerkandidat Jonas Gahr Støre tror hans parti kan bli det største i Vest-Agder. Han opplever at partiet hans blir lyttet til i regionen.

– Det skyldes at vi treffer med vårt budskap om det folk har opplevd de siste årene. Vi er Kristiansands største parti og jeg tror vi kan bli største parti i Vest-Agder. Vi har flotte representanter som kan tale hele spekteret av saker, sier Støre til KRS247.

Som det største partiet i Norge har også partiet flest kristne velgere, men det skal ikke bety så mye for deg før valget, mener partilederen.

– Når det kommer til valget skal du være trygg på partiet, hvilke verdier de står for og hvilke løsninger de har, sier statsministerkandidaten.

Sørlendinger er veldig opptatt av det Arbeiderpartiet er opptatt av, mener han. Det kommende valget blir et vannskille i norsk politikk.

– Det handler om et krafttak for arbeid. Vi har hatt en eksplosiv økning i antallet unge uføre. Dette må vi snu.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/335044026″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]