Annonse

– Sørg for at bussen kommer frem


Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

Kristiansand kommune kommer ikke til å nå egne klimamål for 2020. Gruppeleder for Miljøpartiet De Grønne, Marte Ulltveit-Moe, mener det viktigste man kan gjøre er å gjøre at bussen kommer frem i rushtiden.

– Noe av det viktigste som Kristiansand egentlig vedtok i 2009, man har bare ikke gjort det, er å sørge for at bussen kommer frem. Det å ha en buss som står i kø sammen med bilene, det forsinker bussen. Det gjør at for veldig mange er det logisk å kjøre bil, sier Ulltveit-Moe.

Hun vil gjøre en fil om til kun kollektivtrafikk, ambulanse og taxi på E18 til og fra Kristiansand sentrum, særlig i området ved Varoddbroa.

– Da kommer bussen frem. Da får vi slutt på forsinkelsene, også blir det litt mer kø helt til de som har muligheten til å ta kollektivtrafikk skjønner at det er mye lurere å ta bussen.

Hun mener dette tiltaket kan gjennomføres i morgen.

– Det er bare å kjøpe litt hvitmaling!
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer