Annonse

SØRF-lederen ber folk ikke forvente alt


Ønskene til Quart-feiringen neste år renner inn, og Audioslave er et kjært minne for mange. | Foto: ARKIV

Kjetil Nordhus gleder seg allerede til neste sommer, men vil være forsiktig med å forvente at gamle Quart-minner skal gjenoppleves like sterkt som i glansdagene. Hvis han selv fikk velge artister fra Quart-tiden, ville han sett til Bristol og det imaginære landet mellom California og Mexico.

– En av mine favoritter var en konsert i 2000 med bandet Calexico. De kom fra det imaginære landet mellom California og Mexico, og musikken hørtes slik ut. Alt av forhold var på plass til at det ble en fantastisk opplevelse, forteller Nordhus til KRS247.

– En forventer kanskje for mye hvis man tror man skal få de samme opplevelsene igjen. Jeg er uansett sikker på at det blir noen kjempefine dager i Kristiansand, og det er bare å begynne å glede seg.

Han tror band fra Bristol-området er innenfor det budsjettet Toffen Gunnufsen har skissert.

– Massive Attack, Portishead og The Trick hadde vært fint, sier Nordhus.

Nordhus legger vekt på at selve lanseringen av Quart25 var godt gjennomført av Toffen og teamet, og at dette har hjulpet prosjektet godt i gang allerede.

– Det virker som om det er veldig mange glade folk rundt forbi i hele landet, nå. Veldig mange i min generasjon har mange gode minner fra Quart, og mange av de som styrer i musikk-Norge nå er av den generasjonen, sier Nordhus.

– Hva med alt det som har gått galt?

– Det er sikkert noen som tenker på det også, men Toffen og gjengen slapp dette på en veldig positiv måte. Vi skal jo feire og avslutte noe som mange har et forhold til i Norge. Når det skal feires, så er det ikke så mange som har behov for å se på de negative tingene, sier Nordhus.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer