KRS247.no

Henter værvarsel...

SØRF-lederen ber folk ikke forvente alt

Kjetil Nordhus gleder seg allerede til neste sommer, men vil være forsiktig med å forvente at gamle Quart-minner skal gjenoppleves like sterkt som i glansdagene. Hvis han selv fikk velge artister fra Quart-tiden, ville han sett til Bristol og det imaginære landet mellom California og Mexico.

– En av mine favoritter var en konsert i 2000 med bandet Calexico. De kom fra det imaginære landet mellom California og Mexico, og musikken hørtes slik ut. Alt av forhold var på plass til at det ble en fantastisk opplevelse, forteller Nordhus til KRS247.

– En forventer kanskje for mye hvis man tror man skal få de samme opplevelsene igjen. Jeg er uansett sikker på at det blir noen kjempefine dager i Kristiansand, og det er bare å begynne å glede seg.

Han tror band fra Bristol-området er innenfor det budsjettet Toffen Gunnufsen har skissert.

– Massive Attack, Portishead og The Trick hadde vært fint, sier Nordhus.

Nordhus legger vekt på at selve lanseringen av Quart25 var godt gjennomført av Toffen og teamet, og at dette har hjulpet prosjektet godt i gang allerede.

– Det virker som om det er veldig mange glade folk rundt forbi i hele landet, nå. Veldig mange i min generasjon har mange gode minner fra Quart, og mange av de som styrer i musikk-Norge nå er av den generasjonen, sier Nordhus.

– Hva med alt det som har gått galt?

– Det er sikkert noen som tenker på det også, men Toffen og gjengen slapp dette på en veldig positiv måte. Vi skal jo feire og avslutte noe som mange har et forhold til i Norge. Når det skal feires, så er det ikke så mange som har behov for å se på de negative tingene, sier Nordhus.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/232741868″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]