Annonse

Søndagsåpne butikker til besvær


Foto: Tor Erik Schrøder

Den nasjonale debatten rundt søndagsåpne butikker går i beste velgående. Nå håper KrFs varaordfører i Kristiansand, Jørgen Kristiansen, at Venstre kan bli en slags redning for partiets klare nei til søndagsåpne butikker.

Venstre ønsker å gjøre det til de enkelte kommunenes ansvar å avgjøre om butikker kan holde åpent på søndager, noe Kristiansen foretrekker fremfor tvang fra nasjonalt hold.

– Det som skjer nasjonalt er at man kan risikere at Venstre går inn for at dette skal vedtas lokalt. Hvis vi får denne saken i bystyret i Kristiansand, er det et betydelig flertall mot søndagsåpne butikker, sier Kristiansen til KRS247.

– Hva om Venstre går inn for søndagsåpne butikker?

– Vi må selvfølgelig forholde oss til det Stortinget bestemmer. Vi kommer til å kjempe mot dette både lokalt og på Stortinget, men om det blir vedtatt må vi forholde oss lojale til det, sier Kristiansen.

Hør intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer