KRS247.no

Henter værvarsel...

Søndagsåpne butikker til besvær

Den nasjonale debatten rundt søndagsåpne butikker går i beste velgående. Nå håper KrFs varaordfører i Kristiansand, Jørgen Kristiansen, at Venstre kan bli en slags redning for partiets klare nei til søndagsåpne butikker.

Venstre ønsker å gjøre det til de enkelte kommunenes ansvar å avgjøre om butikker kan holde åpent på søndager, noe Kristiansen foretrekker fremfor tvang fra nasjonalt hold.

– Det som skjer nasjonalt er at man kan risikere at Venstre går inn for at dette skal vedtas lokalt. Hvis vi får denne saken i bystyret i Kristiansand, er det et betydelig flertall mot søndagsåpne butikker, sier Kristiansen til KRS247.

– Hva om Venstre går inn for søndagsåpne butikker?

– Vi må selvfølgelig forholde oss til det Stortinget bestemmer. Vi kommer til å kjempe mot dette både lokalt og på Stortinget, men om det blir vedtatt må vi forholde oss lojale til det, sier Kristiansen.

Hør intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/225040506″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]