KRS247.no

Henter værvarsel...
Kristiansand sett fra luften. Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Sommerlige tilstander i morgen

Varm luft kommer inn i området og solen skal skinne fra så å si skyfri himmel i morgen. Videre skal det kanskje bli enda varmere enn vi har hatt det så langt i år.

Det er beskjeden StormGeo gir når KRS247 spør om været de neste dagene. Lillian Bergheim er vakthavende meteorolog og hun utdyper.

– Morgendagen ser ut til å bli minst like bra som i dag. Sol fra en nesten skyfri himmel, lite vind og temperaturene blir nok enda litt høyere enn i dag, sier hun.

Det kommer sigende inn mer varmluft, og det gjør underverker for vintertrøtte sørlendinger og alle andre som foretrekker sola. Det er dog ikke bare sol og skyfri himmel som står på menyen gjennom helgen. Til søndag vil det danne seg et lavtrykk på Østlandet. Det gir mer skyet vær og midt på dagen kan det skye helt over i Kristiansand og omegn, mens det kan komme noen regnbyger lengst øst i Aust-Agder. Det skal dog raskt klarne opp til mandagen.

– Det ser ikke så verst ut. Det ser ut til at det blir i hvert fall opphold de første dagene til midt ut i uka, mens temperaturene blir noe lavere enn det vi har sett i dag og vil se i morgen. Det er fortsatt muligheter for gode temperaturer, men ikke fullt så varmt, avslutter meteorologen med å si.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/321066911″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]