Annonse

Sommerlige tilstander i morgen


Kristiansand sett fra luften. Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com
Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Varm luft kommer inn i området og solen skal skinne fra så å si skyfri himmel i morgen. Videre skal det kanskje bli enda varmere enn vi har hatt det så langt i år.

Det er beskjeden StormGeo gir når KRS247 spør om været de neste dagene. Lillian Bergheim er vakthavende meteorolog og hun utdyper.

– Morgendagen ser ut til å bli minst like bra som i dag. Sol fra en nesten skyfri himmel, lite vind og temperaturene blir nok enda litt høyere enn i dag, sier hun.

Det kommer sigende inn mer varmluft, og det gjør underverker for vintertrøtte sørlendinger og alle andre som foretrekker sola. Det er dog ikke bare sol og skyfri himmel som står på menyen gjennom helgen. Til søndag vil det danne seg et lavtrykk på Østlandet. Det gir mer skyet vær og midt på dagen kan det skye helt over i Kristiansand og omegn, mens det kan komme noen regnbyger lengst øst i Aust-Agder. Det skal dog raskt klarne opp til mandagen.

– Det ser ikke så verst ut. Det ser ut til at det blir i hvert fall opphold de første dagene til midt ut i uka, mens temperaturene blir noe lavere enn det vi har sett i dag og vil se i morgen. Det er fortsatt muligheter for gode temperaturer, men ikke fullt så varmt, avslutter meteorologen med å si.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer