Annonse

– Som med iPad, så trenger denne tid


Foto: apple.com

I går kveld lanserte Apple sin klokke, Apple Watch. Partner hos Pippin i Kristiansand, Jesper Elimar Krumm, mener vi nå ser starten på en ny kategori av IT. Og vi står også ved en dørterskel til større ting her i verden.

Partner hos Pippin, Kristiansand. Foto: Glenn Th. Faannessen

Partner hos Pippin, Kristiansand, Jesper E. Krumm. Foto: Glenn Th. Faannessen

– Dette er en helt ny kategori av varer. Jeg vil, uten sammenligning forøvrig, vise til lanseringen av iPad i denne sammenhengen, forteller Krumm til KRS247.no.

Da iPad ble lansert, var de fleste anmeldere enige om at dette var en kul dings. Dessverre viste det seg at den ikke var nødvendig på noe som helst plan, ifølge flere av dem. Nå finner man knapt en husstand uten et nettbrett.

– Dette er noe som trenger litt tid hos folk. Potensialet i denne kategorien er så stort!

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar