Annonse

Solen skinner i hvert fall frem til helgen


Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

Men hva som skjer når man kommer forbi helgen og til 17. mai er mer usikkert. Det forteller vakthavende ved StormGeo, Mariann Aabrekk. Sola skal skinne hele denne uka, men nasjonaldagens vær er fremdeles usikkert.

– 17. mai er det vanskelig å være konkret om enda. Det er omlegging til nordavind i slutten av uka. Det gir kaldere vær, fortsatt fint vær, men så er det et lavtrykk fra sør som kanskje kan trekke inn på 17. mai. Det er ikke sikkert. Det er ikke sikkert! Så spenningen er der ennå, sier Aabrekk til KRS247.

Før neste uke lover hun finfint vær, selv om temperaturen kommer til å synke noe.

– Finværet fortsetter hele uka, men det skjer noe med temperaturene. Det er nok dagen i dag som er den siste av det så varme slaget. Så går det et par grader ned i morgen og på onsdag, og mot slutten av uka er nok ikke dagtemperaturene ikke stort høyere enn 15 grader. Det snur til nordavind og man får inn kald luft fra nord i fra midten av uka.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer