Annonse

Solen kommer i dag – helgen blir våt


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Meteorologene sier at sommeren skal komme kjapt innom denne uka. Et nedbørsområde må komme seg østover, før solen titter frem. Det skjer i ettermiddag.

– Det er et ganske kraftig nedbørsområde som forsvinner østover, og utover dagen vil det bli gradvis bedre, sier vakthavende meteorolog hos StormGeo, Frode Håvik Korneliussen, til KRS247.

Sommergleden er dog kortvarig. Høytrykket som gir finværet varer ikke i mange dager.

– Det er et kortvarig høytrykk som bygger seg opp over Sør-Norge. Det blir fint vær både i morgen og på torsdag. Fredagen kan starte fint, men det vil skye til utover igjen.

– Blir det en våt helg?

– Lørdagen ser ut til å bli ganske så våt, dessverre. Mulig det letter litt på søndagen, men det kan også bli ganske vått hele helgen gjennom.

Korneliussen oppfordrer sørlendingene til å utnytte soldagene som kommer, da det kommer mye gråvær før det blir fint vær igjen.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer