KRS247.no

Henter værvarsel...

Søket etter Ole Jørgen Hageli Quarg (20) er avsluttet

Søket etter den savnede dykkeren i Søgne ble formelt avsluttet klokken 19.00 i kveld. Det opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt Per Kristian Klausen.

Det er Ole Jørgen Hageli Quarg, 20 år fra Risør som er savnet og antatt omkommet. Navnet er frigitt av politiet i samråd med familien.

– Vi anser det ikke lenger som sannsynlig at vi finner vedkomne i livet, sier Ola Vaage, redningsleder ved Hovedredningssentralen til Fædrelandsvennen.

– Vi vurderer det dit hen, i samråd med lege og i lys av rådene forhold på sjøen, at personen er død, sier Vaage til avisen.

Det var mandag kveld at hovedredningssentralen fikk melding om en person som skal ha kommet bort fra sine kamerater under dykking eller forberedelser til dykking. Letemannskaper fra politiet, hovedredningssentralen, redningsselskapet, Røde kors, kystvakten og brannvesenet i tillegg til frivillige har søkt etter den savnede siden i går kveld uten funn.

Mannen som er savnet er opprinnelig fra Risør, men var bosatt i Søgne i forbindelse med skolegang. Han ble sist observert sør av Vestre Fiske, drivende vestover og ikledd tørrdrakt.