Annonse

Snuoperasjonen fullendt; teateret vernes


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Byutviklingsstyret i Kristiansand kommune har vedtatt å verne Kristiansand Teater, med Henrik Finnes veggprosaikk. Det ble klart i ettermiddag. Mette Gundersen (AP) er ikke sikker på at bygget står trygt riktig ennå.

APs ordførerkandidat i Kristiansand,Mette Gundersen.

APs ordførerkandidat i Kristiansand,Mette Gundersen.

– Dette må jo behandles i bystyret også, og i dag stemte Høyre og FrP mot verning av bygget, forteller Gundersen til KRS247.

Det betyr at bystyremøtet 17. juni kommer til å avgjøre spørsmålet. Mette Gundersen spretter ingen champagneflasker før et vernevedtak i det møtet.

– Vi har et mørkeblått bystyre i byen, og derfor tar jeg ingenting for gitt før vi har sikret oss flertall i bystyret.

Gundersen understreker også at jobben med å fylle bygget med aktivitet blir viktig hvis bygget vernes. Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer