Annonse

Snø og vind gir vanskelige kjøreforhold


Foto: Pål Lomeland

Det er sendt ut OBS-varsel for Agder det neste døgnet. Det er ventet snø og kraftig vind enkelte steder, noe som kan medføre lokalt vanskelige kjøreforhold, spesielt i fjellet.

I følge meteorologene ventes det østlig liten storm i fjellet, kan hende full storm utsatte steder. Natt til søndag og først på søndag lokalt vanskelige kjøreforhold på grunn av vind og snø.

– Snøen vil ikke legge seg helt ute med kysten, men du skal ikke langt inn på Agder før snøen legger seg, sier meteorolog Bente Wahl ved Meteorologisk institutt til NRK Sørlandet

I Kristiansand og andre kystbyer vil nedbøren i kveld starte som regn og går over til snø, men det vil antageligvis ikke legge seg, sier Wahl.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer