Annonse

Snart kommer Tanken til Kristiansand


Illustrasjonsfoto: Pixabay

For et drøyt år siden startet en ny bensinstasjonkjede opp i Norge og nå kan den være på vei til Kristiansand.

Tanken-gründer Joar Skorpe åpner denne uken en ny stasjon i Stathelle i Telemark. Det er den første stasjonen som åpnes utenfor Rogaland, hvor kjeden til nå har sju stasjoner.

– Vi tenker landsdekkende. Men det tar tid å bygge nye bensinstasjoner. Man skal ha grundige prosesser med kommuner og Statens vegvesen. Det er enklere å inngå avtaler med eksisterende stasjoner, og derfor ønsker vi selveiere velkommen i kjeden, sier Skorpe til Agderposten som i tre år drev en YX-stasjon i Stavanger og ble lei av å stadig endre prisene.

Filosofien til Tanken er enkel, nemlig å ha samme pris over en hel uke, og det er et av kravene han stiller til de potensielle selveierstasjonene som vil bli med i kjeden.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer