Annonse

Snart kommer nattefrosten


Foto: Lars Kristian Flem, Flickr

Vi begynner å nærme oss kaldere tider, og det til tross for at gradestokken kryper opp mot 20 grader på dagtid. For varme dager, trenger ikke bety varme netter.

– Nei, på Hovden i dag ble det målt to kuldegrader, sier vakthavende meterolog hos Stormgeo, Solbjørg Apeland til KRS247.

Hun tror det ikke går for lang tid før nattefrosten vil bre seg sørover mot kysten, noe som vil bety at du kanskje må finne frem skrapa til bilen din.

Det er meldt veldig fint vær de kommende dagene og Apeland tror dette vil vare nesten hele uken.

– Sørlandet ligger i le for det kalde været på grunn av nordavinden og høyttrykket vil kunne gi fint vær til iallfall fredag. Men det er et lavtrykk på vei fra sørvest og det store spørsmålet er om det kommer inn allerede fra lørdag eller om det kommer litt senere, sier Solbjørn Apeland.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer