Annonse

Smeigedag i vente


Sånne forhold kan vi få på søndag skal vi tro Storm Geo - Arkivfoto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Etter en lang periode med mye vekslende vær ser det ut som vi bare må komme oss gjennom en uke med mye av det samme før vi får en skikkelig flott dag på søndag.

– Det kommer inn en høytrykksrygg fra de britiske øyer. Den gir lettere vær og vi får lenger perioder med sol og temperaturen stiger også godt, spesielt inn mot søndagen fordi da er det ventet ganske lite skyer. Solen har jo begynt å varme nå som vi er kommet til slutten av mars, så da er det muligheter for tosifrede tall på gradestokken på plussiden da midt på dagen, sier vakthavende meteorolog ved Storm Geo, Ina Ynnesdal.

Det betyr at vi kommer til å få en skikkelig forsmak på våren.

– Det kan også vare litt ut i neste uke, men det er litt mer usikkert. Men er man heldig på Sørlandet og på Agder, så kanskje vi får 15 grader, sier Ynnesdal.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer