Annonse

Slukk lysene på lørdag


Foto: Helge Martin Markussen

Lørdag 28. mars slukkes alle gatelys og lysene i Rådhuskvartalet og andre kommunale bygg mellom klokka 20.30 og 21.30. Ordfører Arvid Grundekjøn oppfordrer byens innbyggere til å delta i markeringen av Earth Hour.

Earth Hour er en verdensomspennende symbolsk markering og et uttrykk for folks vilje og evne til å stå sammen mot klimaendringene. Oppfordringen lyder: Slukk lyset én time 28. mars kl. 2030.

– Det er ikke slik at vi sparer noe særlig strøm den lille timen, men gjør en symbolsk handling for miljøet, sier rådgiver Christen Egeland i Kristiansand Kommune til KRS247.

På Grønt Senter på Odderøya arrangeres en åpen konsert med to av landets fremste improvisasjonskunstnere Eivind Aarset og Jan Bang klokka 20.30 – 21.30. Markeringen på Grønt Senter innbyr til refleksjon og ettertanke i omgivelser kun opplyst av fakler og stearinlys.

Hør hele intervjuet her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer