Annonse

Slik blir faktisk været 17. mai


Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

Det har vært vanskelig å lage sikre prognoser rundt Sørlandets 17. mai-vær. Nå ser det ganske sikkert ut. Mens barnetoget slipper unna det verste, ser det ut til at borgertoget må huske poncho og paraply.

Det har vært vanskelig å spå været med sikkerhet, fordi det har vært to lavtrykk som på hver sin side av landsdelen. Mellom de to har det kunnet blitt alt mulig, omtrent.

– Meldingene om været har vært ganske vekslende, men nå ser det ut til at helgevarselet blir litt mer sikkert, forteller Korneliussen til KRS247.

– Det vil komme et nedbørsområde i morgentimene 16. mai som gir litt regn på lørdag 16. mai, men så bedrer det seg utover dagen, og det ser ut til at det blir en fin kveld dagen før dagen, sier han.

– Men?

– Det vil nok komme et nytt nedbørsområde utpå nasjonaldagen. Det er fremdeles litt usikkert hvor mye regn dette vil gi. Nedbøren vil komme litt utpå formiddagen. Så morgenen blir fin, og utover ettermiddagen og kvelden blir det også bra, sier Corneliussen.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer